Házirend

A Törpördögök Játszóház kiemelten fontosnak tartja a gyermekek épségét!
Éppen ezért kidolgoztunk egy házirendet, mely Szülőkre és Gyermekekre egyaránt vonatkozik!

Kedves Szülök és gyerekek

Ezen házirend azt a célt szolgálja, hogy minden
gyermek és kísérője a Törpördögök játszóházban töltött időt kellemesen és biztonságosan töltse, –
betartva a jelen házirend rendelkezéseit. A játszóházba való belépéssel a Házirend életbe lép. A látogató felnőttek, ill. gyermekek a belépőjegy megváltásával minden külön cselekmény nélkül tudomásul veszik a jelen Házirend valamennyi rendelkezését, és kötelezettséget vállalnak annak maradéktalan betartására.
A játék megkezdése előtt minden esetben regisztrálni kell. A kísérő személy felelősséget vállal, hogy a felügyeletére bízott gyermek egészséges, fertőző betegsége nincsen. Kérjük, belépés előtt győződjön meg arról, gyermeke egészséges és közösségbe vitelének nincs akadálya.

Felelősség vállalás


A Játszóházban csak és kizárólagosan a kísérő személy/szülő felel a gyermek testi épségéért, a játékokat minden esetben a gyermek csak a szülő megítélése alapján, annak felelősségére használhatja. A Játszóházban történt személyi sérülés esetén a Játszóház kifejezetten kizárja a felelősségét.

Gyermekfelügyelet


Gyermekfelügyeletet csak 5 éves kor felett és a mosdó önálló használata mellett vállaljuk. Ha gyermekét itt szeretné hagyni, kérjük, feltétlenül jelezze az itt dolgozóknak. Gyermekfelügyeleti igényt lehetőleg 24 órával előbb jelezni kell a Törpördögök Játszóház telefonos elérhetőségén (+ 36 20/318-3625.). Lehetőség van azonnali gyermekfelügyeletre is, de csak a Játszóház dolgozói kapacitásának függvényében. Kérjük, előre jelezzék, amennyiben más hozzátartozó jön a gyermekért.
Kísérővel érkezett gyerekekért minden esetben a kísérő felel. A biztonságos játék érdekében, megkérjük a nagyobb gyerekeket és kísérőjüket, hogy a kisebbekre fokozottan ügyeljenek. Kísérő csak 18 éven felüli lehet.

Belépő jegyek


A Játszóház használatát, a belépőjegyek megváltásával kezdhetik meg, melyet a pénztárban elhelyezett mindenkori árjegyzék alapján fizetnek meg. A megváltott belépőjegy egyszeri belépésre jogosít és másra át nem ruházható. A kedvezményre jogosító kuponokat, egyéb igazolásokat a jegyváltás előtt áll módunkban elfogadni.

Öltözet a Játszóházban


Esetleges sérüléseket okozható, illetőleg higiéniai okokból a Játszóházban tilos utcai cipőben, papucsban vagy váltócipőben játszani! Ezek használatát nem tudjuk, elfogadni, ezért kérjük, hozzanak magukkal vastag, csúszásgátlós zoknit. Zokni használata higiéniai és balesetvédelmi okokból mindenki számára kötelező! Nyakláncot és egyéb sérülést okozó ékszert a szülőknek le kell venniük gyermekeikről a játék megkezdése előtt. A szülő feladata, hogy kényelmes, mozgást elősegítő, napi hőmérsékletnek megfelelő öltözetben legyen a gyermekük. A kislányok esetében a hosszú hajat minden esetben kérjük összefogni az élményszerűbb játék érdekében!

Játékok használata


A játékokat, berendezési tárgyakat rendeltetésszerűen, a Játszóházban kifüggesztett szabályok feliratai, valamint animátoraink magyarázatai alapján használják. Az esetleges meghibásodásokat, kérjük, azonnal jelezzék. A csúszdáról leugrani, visszafelé mászni balesetveszélyes és tilos! A csúszdákat kizárólag ülve lehet használni! A csúszdára, játékokra bármilyen tárgyat felvinni tilos! Elsősegély doboz a recepción található. Medencében a kislabdákkal csak a hálón belül lehet játszani. A Babasarokban található tárgyakat ne vigyék a Játszóház területére. A szabályok be nem tartása, valamint az elfogadhatatlan magatartás /durvaság, verekedés, veszekedés, veszélyeztetés/ a Játszóházból való elküldést, kitiltást von maga után a belépőjegy visszafizetése nélkül. A felszólításra a Játszóház dolgozója az illetékes.

Kártérítés, egyéb szankciók


A berendezésben keletkezett kárt és hiányt köteles annak okozója megtéríteni. Ennek mértéke a sérülést szenvedett tárgy piaci értéke. Szándékos rongálás rendőrségi feljelentést von maga után.

Behozható tárgyak


A Játszóházba csakis kicsi női, ill. férfi kézitáska hozható be, bárminemű más méretű csomagot, játékot a zárható szekrényekben kell hagyni. Éles, hegyes és üveg tárgyakat a balesetek elkerülése miatt a játéktérbe bevinni tilos. Őrzés nélkül hagyott értéktárgyakért nem vállalunk felelősséget! A Játszóházba bevitt magán tárgyakban keletkezett kár és hiány esetén a Játszóház kifejezetten kizárja a felelősségét. Babakocsit csak a kávézó területén lehet tárolni!

Szekrények használata


A szekrényekben csak a személyes szükségletet biztosító szokványos használati tárgyak és ruhadarabok helyezhetők el. Az öltözőző szekrényekben elhelyezett értékes tárgyakért, szemüvegekért, ruhákért és egyéb bármely vagyontárgyért a Játszóház semmilyen felelősséget nem vállal, így a szekrények esetleges feltöréséből keletkező károkért sem.

Étkezés a Játszóházban


Higiéniai okokból és különböző fertőzések elkerülése érdekében a játéktér területére tilos bárminemű ételt és italt bevinni. Azokat csak a játszóház büféjében lehet elfogyasztani! A játszóházban vásárolt termékeket is csak a kijelölt helyen fogyasszák el!

Fotók, videók készítése


Minden látogató a Játszóházba való belépéssel hozzájárul ahhoz, hogy a Játszóházban készült csoportos fotókat vagy pásztázó jelleggel készített videókat – melyen ő is szerepelhet – a Játszóház promóciós célra felhasználhatja, utólagos anyagi követelések kizárásával és előzetes felkérések nélkül is. A Játszóház által készített bármely fotó, videó a Játszóház tulajdonát képezi, azok felhasználása, megjelentetése a Játszóház kizárólagos joga.

Tisztaság és rend


A Játszóházban a tisztaság és rend megtartása közös érdekünk és feladatunk! Kérjük a kísérő/szülőket figyelmeztessék erre gyermekeiket is! Kérjük a zsebkendőket, és egyéb szemetet a játszóház területén elhelyezett tárolókba dobni!

Rágógumizni és dohányozni a Játszóház egész területén TILOS!

Bármilyen problémát észlelnek, vagy tapasztalnak, kérjük, hogy azonnal jelezzék a játszóház dolgozóinak. 

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!
Kellemes időtöltést és jó szórakozást kívánunk.